Het ontwaken van de lente voor lichaam en geest in Das Walchsee Aktivresort

Het ontwaken van de lente voor lichaam en geest in Das Walchsee Aktivresort

Das Walchsee Aktivresort in het Tiroolse Kaiserwinkl ligt genesteld tussen het meer en de bergen en is een uitstekende keuze voor wie de lente wil beginnen met hernieuwde energie en vitaliteit. Door jezelf te laten verwennen, je gezondheid te versterken, je te ontspannen en te herbronnen krijg je nieuwe energie voor het leven van alledag. Move & Relax. Balance your life. Dat is de uitnodiging van Das Walchsee Aktivresort. Beweging, ontspanning en gezonde voeding versmelten hier tot een opwekkend geheel.

Wie van outdooractiviteiten en de natuur houdt, heeft aan het eind van de winter en in de lente mogelijkheden te over. De overgang van de twee seizoenen brengt een breed scala aan mogelijke activiteiten met zich mee. De ene geniet van skiën in de zon in het skigebied Hochkössen en tankt nieuwe energie tijdens de wintersport. De andere beleeft het ontwaken van de natuur in het dal en geniet van de eerste wandelingen en fietstochten van het seizoen. Hoe dan ook, het Tiroolse Kaiserwinkl biedt tal van gelegenheden voor sportieve en actieve dagen. Das Walchsee Aktivresort voegt daar nog eens een indrukwekkend Move & Relax programma aan toe waarbij innerlijke balans en ontspanning centraal staan.

Ayurveda in Tirol

“Een kleine adempauze met een groot effect”: dat is het motto van de uitgebreide ayurveda-arrangementen bij Das Walchsee Aktivresort. De Indiase geneeskunst ontvouwt haar helende kracht te midden van de indrukwekkende natuur rond de Walchsee en aan de voet van het Kaisergebergte. Dr. Philip Sajin, ayurveda-arts met vele jaren ervaring en een eigen ayurvedapraktijk in India, leidt het ayurvedaprogramma en voert alle behandelingen persoonlijk uit. Zijn deskundigheid, kalmte en rust hebben hem een uitstekende reputatie bezorgd.

Kruidenpakkingen & de kracht van wellness

Duurzame regeneratie is van vitaal belang voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Daarom hecht Das Walchsee Aktivresort veel waarde aan een kwalitatief en vooral werkzaam relaxatie-aanbod. De kruidenpakkingen die in het resort worden aangeboden, worden als uiterst effectief beschouwd. Een perfecte gelegenheid om je lichaam deze lente te ontslakken en te ontgiften en de weefsels in je hele lichaam te verstevigen. Holistische lichaamsbehandelingen, een breed scala aan massages en exclusieve schoonheidsbehandelingen verwennen je van top tot teen. Onze energy-keuken ondersteunt jouw persoonlijke time-out met voedzame en lekkere gerechten van topkwaliteit, bereid met de beste lokale ingrediënten.

Feelgoodmomenten ter gelegenheid van Vrouwendag Meer me-time van 25 februari tot 18 maart 2024

Bij Das Walchsee Aktivresort grijpen we de Internationale Vrouwendag in maart aan om onze bijzondere waardering voor vrouwen te tonen. Een speciale bonuswaardebon voor Vrouwendag biedt vrouwen een extra portie actieve ontspanning in de periode van 25 februari tot 18 maart 2024. Koop een waardebon van minstens 100 euro voor een feelgood-adempauze in Das Walchsee Aktivresort en krijg er gratis een bonuswaardebon van 10 procent van de gekochte bon bovenop. De bonuswaardebon kan van 25 februari tot 18 maart 2024 worden ingewisseld voor dagen vol winterzon, lentekriebels en wellness. De gekochte waardebon kan voor onbeperkte tijd worden ingewisseld voor feelgooddagen bij Das Walchsee Aktivresort (bonnen worden alleen uitgegeven zolang de voorraad strekt).

Ayurveda in Tirol (07.04–02.05.2024, 10.06–14.07.2024)
Inbegrepen: 4 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 2 x volledige lichaamsbehandeling naar keuze, 1 x ayurvedische behandeling, 1 x yoga, 1 x meditatie, Move & Relax-ruimte, deelname aan het wekelijkse activiteitenprogramma, Kaiserwinkl Card, WLAN  – prijs p.p.: vanaf 653 euro.

Wellnessarrangement (07.04–02.05.2024, 10.06–14.07.2024)
Inbegrepen: 2 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 25 euro wellnesswaardebon per persoon, 1 fles rosecco op de kamer, Move & Relax-ruimte, deelname aan het wekelijkse activiteitenprogramma, Kaiserwinkl Card, WLAN  – prijs p.p.: vanaf 233 euro.

www.daswalchsee.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *