Nieuwe droombestemming aan de Walchsee: Lakeside opent zijn deuren met een geweldige openingsspecial!

Nieuwe droombestemming aan de Walchsee: Lakeside opent zijn deuren met een geweldige openingsspecial!

Das Walchsee Aktivresort opent in mei 2024 zijn indrukwekkende Lakeside-dependance aan het meer. De openingsspecial is geldig van 17 mei tot 11 juli 2024 en nodigt je uit om kennis te maken met dit gloednieuwe toevluchtsoord aan de oever van de Walchsee, met al zijn luxueuze voordelen. Meer, natuur en exclusiviteit smelten hier in het Tiroolse Kaiserwinkl samen tot een onvergelijkbaar geheel.

Stijlvolle droomsuites met uitzicht op de kristalheldere Walchsee en het majestueuze Kaisergebergte, een omvattende Move & Relax-filosofie voor actieve beweging, ontspanning en een gezonde keuken, plus een privétoegang tot het meer: dat en nog veel meer zijn de ingrediënten voor het nieuwe “oord van verlangen”, Das Walchsee Lakeside-dependance. Profiteer van onze openingsspecial – nu te boeken via www.daswalchsee.at. Geniet als een van onze eerste gasten van de schilderachtige schoonheid van de regio en het eersteklas comfort van onze nieuwe hideaway met een aantrekkelijk prijsvoordeel: ontvang 15 procent korting op de dagprijs van de suites “Lake View” en “Mountain View” voor een verblijf tussen 17 mei en 11 juli 2024. Maar dat is nog niet alles! Tijdens je vakantie in het kader van de openingsspecial ontvang je ook 10 procent korting op ons culinaire aanbod in het voortreffelijke à-la-carterestaurant aan het meer. Lekker eten, genieten van de zonsondergang over het meer en het majestueuze bergpanorama bewonderen: dat zijn goede vooruitzichten voor vroege zomerdagen in het pas geopende Lakeside.

Onze dependance aan het meer telt 22 ruime suites van meer dan 50 m2, elk met een zonovergoten balkon en panoramische ramen, die een uniek uitzicht bieden op het meer en de omliggende bergen. Het is de perfecte setting voor wie rust en ontspanning zoekt. Geniet ook van aangename uurtjes op de privé-ligweide met rechtstreekse toegang tot het meer. Je kunt er heerlijk zonnebaden en een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water. Dit is de zomer op zijn mooist! Watersportliefhebbers komen vlak voor de deur aan hun trekken met SUP, waterski en boottochtjes op de Walchsee. Het omvattende Move & Relax-programma is gericht op het bevorderen van innerlijke balans en regeneratie. Elke dag in Das Walchsee Aktivresort – en dus ook in de Lakeside-dependance – staat in het teken van actieve ontspanning, vernieuwde energie, een goed lichaamsgevoel en onvergetelijke natuurervaringen.

Het culinaire genietprogramma is al even bijzonder. De ochtend begint met een royaal ontbijt van heerlijke regionale lekkernijen, dat op verzoek naar je suite wordt gebracht door onze eersteklas service. In de elegante ambiance van het luxe à-la-carterestaurant aan het meer word je verwend met verfijnde delicatessen. De buitengewone hotelbar met terras aan het meer en een verleidelijke keuze aan exclusieve drankjes nodigt je uit om te ontspannen en te genieten.

De Lakeside-dependance aan het meer heeft Das Walchsee Aktivresort nog aantrekkelijker gemaakt. Dankzij de rechtstreekse verbinding met het meer kun je je onderdompelen in een wereld van pure ontspanning, exclusieve vakantiemomenten en keizerlijk natuurschoon. Het landschap rond het resort biedt bijzonder veel variatie voor actieve dagen tussen het meer en de bergen.

Move & Relax. Balance your life. Das Walchsee Aktivresort is een hotel van de groep Pletzer Resorts. De innovatieve Move & Relax-filosofie verrijkt een time-out in het indrukwekkende landschap rond de Walchsee en aan de voet van het Kaisergebergte. Das Walchsee Aktivresort telt 88 kamers. In mei 2024 gaat de Lakeside-dependance open, met 22 hoogwaardig uitgeruste suites en een directe ligging aan het meer. Pletzer Resorts werd opgericht in 2018 en is gevestigd in Hopfgarten in Tirol. Pletzer Resorts biedt in totaal 474 kamers en suites in 5 resorts.

www.daswalchsee.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *