Portixol: het verleidelijke lustoord van Palma

Portixol: het verleidelijke lustoord van Palma

Vissersboten tuffen de haven binnen, de zee glinstert, en de bars, cafés en restaurants langs de strandpromenade ademen vrolijkheid: Portixol, op loopafstand van de kathedraal van Palma, behoort tot de mooiste plekken van Mallorca. Mensen komen hier samen om een hapje te eten, een sprankelend glas cava te drinken en in een van de baaitjes aan zee te genieten van het beste dat het eiland te bieden heeft. Hotel Portixol bevindt zich “op de eerste rij”, op een bijzonder prominente locatie in Portixol. Met zijn elegante design is het een exclusieve oase om te relaxen en te genieten, en je hebt er een onbelemmerd uitzicht over zee. Het restaurant met zijn prachtige terras is een geliefd adres onder fijnproevers. Het buitenzwembad voegt zich naadloos in het feelgood-geheel van hotel, spa en restaurant. En de gastheren hebben nog veel meer hoogtepunten in petto: de Palma Sport & Tennis Club behoort tot de Portixol Group, evenals het klassieke privémotorjacht Falcao Uno.

Ruimte en licht zijn overvloedig aanwezig in hotel Portixol. Een aantrekkelijke mix van lichte, Scandinavische eenvoud en mediterrane kleuren kenmerken de flair van dit bijzondere hotel. Alleen wat de esthetische ziel raakt, krijgt een plaatsje in het hotel. De kamers worden opgesmukt met interieurobjecten van het merk Contain: twee jonge creatievelingen van Mallorca, die naam maken met hun interieurcollecties. Meubilair, lampen en accessoires van heinde en ver versmelten tot een bezienswaardig geheel. De gastheren houden altijd de “insidertips” van de kunst- en designscene in het oog. Van ontbijt en lunch tot romantisch diner: in het restaurant worden de gasten verwend met lekkernijen van topkwaliteit en een professionele service.

Lifestyle in de Palma Sport & Tennis Club

De Palma Sport & Tennis Club in het hart van de levendige wijk Santa Catalina is een stedelijke oase voor sport, wellness en een heerlijke time-out. De tennisclub bestaat al sinds 1964. Tegenwoordig wordt dit trefpunt voor sport, luxe en stijl uitgebaat door de Portixol Group. Waar vroeger de adel elkaar ontmoette voor een partijtje tennis, bevindt zich nu een exclusieve club voor een internationaal publiek dat zich wil onderdompelen in een geweldige ambiance, en wil genieten van sport en wellness. De focus ligt nog altijd op tennis. Bij toernooien biedt het centercourt plaats aan 1.200 toeschouwers. Daarnaast kan er worden getennist op vijf exclusieve gravelbanen. Maar dit “verborgen paradijs” in het stadsleven heeft nog veel meer te bieden: je vindt er ook een ultramodern fitnesscentrum, een sauna en spa, een zwembad van 25 meter en een outdoorzone om te chillen. In het stijlvolle restaurant ontmoeten de sportievelingen elkaar al na de work-out voor een gezond ontbijt. De hele dag door spreken mensen hier af met hun vrienden om een praatje te maken, of ze komen er relaxen met een lekkere kop koffie en een boek.

Diner op de blauwe zee

Een tochtje op zee met een privéjacht, een exclusieve party aan boord, een diner op de blauwe zee: de Falcao Uno maakt het allemaal mogelijk. Dit klassieke luxejacht ligt aangemeerd in de haven van Palma de Mallorca. Boek deze parel voor feesten van allerlei aard, voor een dagtocht of gewoon een paar ontspannende uurtjes voor zes tot 65 personen. De hutten en dekken uit vervlogen tijden zijn met veel liefde gerestaureerd. De sfeer is betoverend. Dit unieke jacht straalt comfort, elegantie en klasse uit. De charterprijs is inclusief crew, brandstof, een welkomstdrankje en water. Voor de organisatie van feestelijkheden staat het team van de Portixol Group je met raad en daad bij.

www.portixol.com/en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *