Een boost voor je welzijn. Actief de natuur beleven in Das Hohe Salve Sportresort

Een boost voor je welzijn. Actief de natuur beleven in Das Hohe Salve Sportresort

Combineer ontspanning met sportieve activiteiten tijdens je vakantie, en ervaar hoe je gezondheid en je mentale welzijn erop vooruitgaan. Vooral beweging in de natuur vermindert stress en maakt je lichamelijk fitter. Zo krijg je snel nieuwe vitaliteit en kracht voor je werk en je dagelijkse leven. Met zijn eigen, op sportwetenschap gebaseerde Move & Relax-filosofie biedt Das Hohe Salve Sportresort in Hopfgarten in Tirol een heilzame balans tussen beweging en ontspanning. De Kitzbüheler Alpen voor de deur van het hotel ontpoppen zich als veelzijdig terrein voor iedereen die actief wil zijn in de alpiene natuur, maar daarnaast ook rust en ontspanning zoekt. Twee belangrijke troeven: Das Hohe Salve Sportresort biedt het gemak van bike-in & bike-out en hike-in & hike-out en het ligt midden in een golfparadijs.

Golfen in de bergwereld: de eersteklas locatie van Das Hohe Salve Sportresort

De regio rond Das Hohe Salve Sportresort is perfect voor een geweldige golfvakantie. Ingebed in een prachtig bergdecor verleiden verschillende golfbanen je om een balletje te slaan. Het nabijgelegen Kitzbühel scoort hoog bij golfliefhebbers dankzij vier wedstrijdbanen en een terrein vol afwisseling met 54 gevarieerde holes. De golfbanen van Kitzbühel-Schwarzsee-Reith, Eichenheim, Kaps en Rasmushof zullen je bekoren met hun bijzondere natuurdecor. Ook de golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf en de golfbaan Wilder Kaiser in Ellmau liggen in een prachtig landschap en zijn uniek vormgegeven. Alle informatie over de golfsport in Tirol en de golfbanen is rechtstreeks verkrijgbaar in Das Hohe Salve Sportresort. Golfers kunnen ter plaatse ook de gewenste tee-times reserveren en de Golf Alpin Card aanschaffen.

foto: Kitzbüheler Alpen

Beweging brengen in je leven gaat hier vanzelf

In Das Hohe Salve Sportresort vindt iedereen zijn eigen sportieve uitdaging en de juiste actieve ontspanning. Er zijn begeleide wandelingen op verschillende hoogtes, gevarieerde work-outs en trailrunning voor meer uithoudingsvermogen en kracht, en nog veel meer. Als erkend elitepartner van “Mountainbike Holidays” heeft Das Hohe Salve Sportresort ook voor fietsers alle troeven in huis. Glooiende bergen, vredige valleien en adembenemende panorama’s: dankzij het uitgebreide netwerk van fietspaden biedt de omgeving van Das Hohe Salve Sportresort volop mogelijkheden, zowel voor ontspannen fietsers als voor ambitieuze mountainbikers. En niet alleen de mountainbikers profiteren van alle mogelijkheden rond Das Hohe Salve Sportresort. Ook racefietsers, gravelbikers en e-bikers vinden hier perfecte omstandigheden voor hun favoriete sport. Voor iedereen die zijn persoonlijke doelen naar een hoger niveau wil tillen, beschikt Das Hohe Salve Sportresort bovendien over goed opgeleide coaches die je begeleiden met professionele personal training. In de Move & Relax-ruimte kun je door experts prestatiemetingen laten doen die relevante gezondheids- en fitheidsparameters bepalen, bijvoorbeeld met een bio-elektrische impedantieanalyse of een inspanningstest. 

Geniet van je vrije dagen, relax en verwen je zintuigen

De gasten van Das Hohe Salve Sportresort trekken baantjes in het 25 meter lange sportzwembad of genieten van het binnen- en buitenzwembad met uitzicht op de bergen. Zonnen, zwemmen, zorgeloos niksen: dat kan allemaal in de relaxzone. Een bezoek aan de sauna of een yogales ontspant je lichaam en geest. Wil je het leven van alledag even achter je laten, onthaasten en tot rust komen? Weldadige massages en eersteklas schoonheidsbehandelingen zorgen voor regeneratie.

Een goede vakantie betekent natuurlijk ook lekker eten, en daarvoor staat ons uitstekende keukenteam klaar. De fijnproevers worden verwend in het hotelrestaurant. Een groot deel van de ingrediënten die in de keuken tot lekkernijen worden verwerkt zijn afkomstig uit Oostenrijk, bijvoorbeeld van de boerderij van de gastherenfamilie Pletzer. De energy keuken maakt een evenwichtige voeding met hoogwaardige producten mogelijk, die je immuunsysteem versterkt en je energievoorraden weer op peil brengt. ’s Avonds je dag afsluiten op het heerlijke zonneterras met een goed glas wijn is puur vakantiegenot. Want het gezegde luidt niet voor niets: “De wereld behoort toe aan wie ervan geniet”. Na een dag vol belevenissen en ontspanning trekken de gasten van Das Hohe Salve Sportresort zich terug in hun gezellige, comfortabele suites. De uitnodigende leefomgeving is ingericht met veel fingerspitzengefühl en aandacht voor detail en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort.

Move & Relax. Pump up your life. Das Hohe Salve Sportresort is een hotel van de groep Pletzer Resorts. Met de doordachte Move & Relax-filosofie van de Pletzer Resorts biedt het de perfecte basis voor een powerbreak in de alpiene natuur van de Kitzbüheler Alpen. Das Hohe Salve Sportresort opende zijn deuren in 2016 en telt 104 kamers. Pletzer Resorts werd opgericht in 2018 en is gevestigd in Hopfgarten in Tirol. Pletzer Resorts biedt in totaal 474 kamers en suites in 5 resorts.

Golfen in de Kitzbüheler Alpen
Inbegrepen: vanaf 3 overnachtingen incl. ontbijt en diner (= 4 Power Days), 1 x Golf Tirol Card voor 3 greenfees, extra kortingen voor golfbanen, mogelijkheid om gewenste tee-times direct te reserveren in het resort, inlichtingen over het golfen rechtstreeks verkrijgbaar bij de gastheer, Move & Relax-ruimte incl. groepstrainingen en activiteitenprogramma, en nog veel meer. Prijs p.p.: 3 overnachtingen vanaf 687 euro

Quality Time
Inbegrepen: 3 overnachtingen incl. ontbijt en diner (= 3 Power Days), 1 x prosecco- of kalfsworstontbijt, 1 x fonduediner, Move & Relax-voucher van 30 euro, Move & Relax-ruimte incl. groepstrainingen en activiteitenprogramma, en nog veel meer. Prijs p.p.: 2 overnachtingen vanaf 300 euro

Wandelbreak in de Kitzbüheler Alpen
Inbegrepen: vanaf 3 overnachtingen incl. ontbijt en diner (= 4 Power Days), 2 dagen Kitzbüheler Alpen Card, 1 x wandelkaart, Move & Relax-ruimte incl. groepstrainingen en activiteitenprogramma, en nog veel meer. Prijs p.p.: 3 overnachtingen vanaf 459 euro

www.dashohesalve.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *