Voor de goede dingen in het leven…

Voor de goede dingen in het leven…

Heerlijke nazomerdagen en een knusse herfst: wat goed dat hotel “Der Weinmesser” bestaat. Dit fijnproevershotel op een zonneplateau boven Meran is een juweeltje voor een adempauze in het teken van “wine, food, design”. Hier is plaats voor de mooie dingen van het leven. De familie Kohlgruber maakt van elke vakantiedag een feest dankzij hun oprechte passie voor lekker eten en
(wijn-)genot op het hoogste niveau. Behaaglijk wonen in een stijlvolle sfeer en jezelf verliezen in de ontspannende VineaSpa: ook dat zijn de genietmomenten waar “Der Weinmesser” bekend om staat.

Wanneer de zomer langzamerhand over zijn hoogtepunt heen is, wijden de koks van het huis zich aan de lekkernijen die de Zuid-Tiroolse wijn- en fruitoogst voortbrengt. Het feit dat “Der Weinmesser” door Falstaff werd uitgeroepen tot een van de “5 lekkerste fijnproevershotels in Zuid-Tirol”, is veelzeggend. Gastheren Doris en Christian Kohlgruber leggen de wijnliefhebbers graag persoonlijk in de watten. Hun kennis en passie voor wijn moet je gewoon ervaren. Met wijnproeverijen en wijnwandelingen bezorgen ze hun gasten een ultieme wijnbeleving. Het exclusieve programma omvat galadiners met passende wijnbegeleiding, bezoeken aan de goed gesorteerde vinotheek in het centrum van Schenna, wijntochten naar de beste wijnboeren van de streek en nog veel meer dat het fijnproevershart sneller doet slaan.

Ook voor outdoorliefhebbers, wandelaars en fietsers is het “1ste wijnhotel van Zuid-Tirol” een perfecte plek. Het is de ideale uitvalsbasis om de pracht van het Meraner Land te ontdekken en te genieten van de vele milde dagen die de streek tot laat in de herfst biedt. Exclusieve wellness in de prachtige tuin met een zoutwaterzwembad en in de elegante VineaSpa maakt je ontspannende vakantiedagen compleet. Het beautyteam heeft alle aandacht voor je persoonlijke wensen en behandelt je met veel gevoel. Een bijzonder highlight biedt Der Weinmesser met zijn vinotherapie. De actieve bestanddelen in de pitten, schillen, het sap en de pulp van druiven worden gebruikt om schoonheid, gezondheid en welzijn te bevorderen met baden, peelings, pakkingen en massages. Sportievelingen kunnen zich uitleven in de panorama-fitnessruimte. ’s Avonds wordt de buitensauna in de tuin opgewarmd voor de Private Wine Sauna Night. Het is met z’n tweetjes heerlijk genieten van de zalige, ongestoorde saunabeleving, met een fles Zuid-Tiroolse sekt, fruit en chocolaatjes.

In “Der Weinmesser” gaat het om het ervaren van alles wat je lichaam, geest en ziel nieuwe energie geeft. De tijd vergeten, wijn beleven in een bijzondere feelgood-oase en genieten van het einde van de zomer in een fantastische wandel- en fietsregio, daartoe nodigt de familie Kohlgruber je uit. In september profiteer je van de “wine & wellness”-aanbieding, terwijl oktober helemaal in het teken staat van het populaire Zuid-Tiroolse törggelen.

Wine & wellness à la Weinmesser (05–30.09.24)

  1. Inbegrepen: 4 overnachtingen inclusief Weinmessers drievierdepension van donderdag tot maandag, 25 % korting per persoon op een behandeling in de VineaSpa, wijnproeverij in de vinotheek van Weinmesser op vrijdag, gebruik van het wellnesscentrum op de dag van vertrek – prijs p.p.: vanaf 616 euro.

Weinmessers törggeleweek (06–13.10.24, 20–27.10.24)

  1. Inbegrepen: 7 overnachtingen inclusief Weinmessers drievierdepension, 1 persoon per kamer druivenmassage van het hele lichaam, zondag: galadiner (wijnarrangement inbegrepen bij boeking van 7 nachten), woensdag: knoedels & bollicine, wijntocht met Doris Kohlgruber naar Europa’s hoogstgelegen sektmakerij Arunda en aansluitend diner met knoedels in restaurant Leitlkeller, 1 x per week kastanjes roosteren op het terras, vrijdag: wijnproeverij in de vinotheek van Weinmesser – prijs p.p.: vanaf 1.148 euro.

www.weinmesser.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *