Milieuvriendelijk op wintersport, neem de nachttrein naar de SkiWelt

Milieuvriendelijk op wintersport, neem de nachttrein naar de SkiWelt

Dat skigebieden zich ook zorgen maken over duurzaamheid en meedenken aan een groenere manier van wintersport blijkt wel uit de uitgebreide samenwerking tussen een van de meest geliefde wintersportregio’s in Tirol, SkiWelt Wilder Kaiser en de  Oostenrijkse spoorwegen ÖBB.

Zowel Hopfgarten, Westendorf als Brixen im Thale hebben een eigen station en staan dus in directe verbinding met het openbaar vervoer.  De overige plaatsen in de SkiWelt zijn bereikbaar vanaf station Kufstein en Wörgl. Sinds 2017 is er een directe verbinding met de nachtrein vanuit Londen via Brussel en Keulen. Nu komen daar twee superhandige aanbiedingenbij: de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental werkt nu samen met de ÖBB Rail Tours om skiërs comfortabel bij de piste te brengen. Met het ÖBB Noghtjet-Combiticket ‘mit Nightjet im Schnee’ en de ÖBB combiticket wintersport reizen skiërs met de trein milieuvriendelijk in alle negen dorpen van de SkiWelt.

Perfecte piste bereikbaar per trein

Stressvrij reizen

Het ÖBB Nightjet Combiticker bevay de heen- terugreis in de nacht per trein inclusief zitplaatsreservering vanaf Hamburg, Düsseldorf of Wenen naar Kufstein of Wörgl., een 3, 4, 5 of 6 daagse skipas en transfer vanaf het station naar je gewenste accommodatie met de Bahnhofshuttle Tirol. Het ticket kan vanaf 7 januari 2020 tot 13 april 2020 geboekt worden via https://kombitickets.railtours.at/kombiticket-im-nightjet-zum-schnee.html.

Door in de nacht te reizen win je meteen een extra skidag PS: Het ÖBB combiticket wintersport biedt dezelfde voorwaarden vanaf elk station in Oostenrijk in de tweede klasse. Dit zorgt voor ontlasting van het wegennet van de lokale wintersporters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *