Verwen jezelf in het beste hotel van Ischgl

Verwen jezelf in het beste hotel van Ischgl

Trofana Royal, hotel in de premium klasse in Ischgl

“Je moest, je zou kunnen …” – zelden was er een betere gelegenheid om jezelf een luxueuze time-out te gunnen dan nu: het Hotel Trofana Royal*****SUPERIOR is een van de toonaangevende hotels in Europa en komt nu met Specials voor exclusieve feel goodtijd glamour in de herfst en winter. Gewoon alles loslaten en in de koninklijke sfeer van een hotel dat met 5 sterren superior, 7 koksmutsen en 2 lelies bekroond is, heerlijk ontspannen en genieten. Of je nu kiest voor de 72 uur royale time-out of de perfecte 48 uur, het fijnproeversdiner met wijnbegeleiding is inbegrepen. Midden in de fantastische bergwereld van het Paznaundal kunnen genieters zich in hotel Trofana op een luxeadres laten verwennen.

Dompel onder in de Spa of kies een van de behandelingen in de wellness.

De ruimtelijkheid van het hotel is deugddoend en laat heerlijk afstand houden toe. 2.500 m² zijn uitsluitend gewijd aan wellness van hoog niveau en een professionele spa. Kamers en suites met buitengewone afmetingen omgeven de gasten met een interieur op maat, sierlijke natuurlijke materialen en royale accenten. Sensationele vier Gault Millau koksmutsen kronen de “Paznauner Stube” en drie koksmutsen de “Heimatbühne” in het fijnproevers- & relaxhotel.

Luxe suites om helemaal tot rust te komen.

De familie Von der Thannen brengt samen met hun team al meer dan 20 jaar de passie van gastvrijheid op het hoogste niveau in het fijnproevers- & relaxhotel Trofana Royal. Hun doel om hun gasten alleen het beste te bieden, blijkt absoluut geen loze belofte.

Culinair genieten!

Silvretta Arena Ischgl

Het exquise resort bevindt zich in een onnavolgbare berg- en natuurbeleving. Op 239 kilometer piste tussen bergtoppen en panoramische uitzichten gaan de skiërs op weg. De top ligging van het hotel maakt eenvoudig skipret binnen enkele minuten mogelijk voor de gasten. Dankzij moderne liftinstallaties overal in de skiregio zijn de wachttijden minimaal en beleef je eenvoudigweg skipret van het eerste tot het laatste ogenblik. Plaats is er meer dan voldoende – in het Trofana Royal als ook op de pistes – om te skiën in de diepe sneeuw of te jumpen in het snowpark. De Silvrettalift is maar enkele stappen verwijderd van het luxueuze verblijf, de dalafdaling eindigt ook direct voor de hoteldeur van het Trofana Royal. Naast de pistes trekken toerskiërs en freeriders hun sporen in het onaangetaste winterlandschap. Langlaufers kunnen hun geluk niet op op het 70 km lange loipennetwerk – zowel klassiek op als voorbereide skatingloipen die tussen Ischgl en Galtür tot de Silvretta op meer dan 2.000 meter boven de zeespiegel reiken. Sneeuwschoen- en winterwandelingen op wandelpaden of rodelen onder de maneschijn op de zeven kilometer lange piste die vanaf de Idalp op iets meer dan 1.000 meter boven de zeespiegel naar het dal kronkelt – Wow-momenten vind je al snel.

72 uur Royale time-out van 25 november tot 27 april 2021

3 nachten incl. alle royale feel gooddiensten, 2-daagse VIP-skipas voor Ischgl-Samnaun, een avond genieten in het fijnproeversrestaurant Heimatbühne, een gezichtsbehandeling Sisley Paris Expert Phyto Aromatique (85 min.), late check-out volgens beschikbaarheid – prijs p.p.: vanaf 1.036,50 euro

Perfect 48 Hours van 25 november tot 27 april 2021

2 nachten incl. alle royale feel gooddiensten, een avond genieten in het fijnproeversrestaurant Heimatbühne, 2-daagse VIP-skipas voor Ischgl-Samnaun, gegarandeerde late check-out – Prijs p.p.: vanaf 661 euro

Kijk op www.trofana.at voor meer informatie en boekingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *