We gaan al fietsend door de zomer omdat …

We gaan al fietsend door de zomer omdat …

… de echte vrijheid op twee wielen is. Wie het graag hogerop zoekt, komt terecht in de Silvretta-Arena. Daar leiden alle wegen de natuur in. De mogelijkheden voor indrukwekkende ervaringen in de bergen zijn bijna eindeloos. Het mountainbikegebied van Ischgl is uniek in de Alpen. Er staan meer dan 1.000 kilometer aan mountainbike- en fietspaden tot je beschikking. Er zijn hier maar liefst 60 speciaal aangelegde en goed bewegwijzerde routes tussen de 1.300 en 2.900 meter boven zeeniveau. Van makkelijke fietstochten tot extreme tochten met een hoogteverschil van meer dan 2.000 meter, iedereen raakt enthousiast, van jong tot oud. Ischgl biedt alles waar mountainbikers van dromen: van dagtochten in twee vaardigheidsgroepen, seminars over fietstechnieken, singletrails en afdalingen tot meerdaagse tochten over meerdere bergpassen van de Alpen.En ook dit kan nauwelijks worden overtroffen: de mountainbike-arena Silvretta is de hoogst gelegen e-bike regio in Europa en biedt de beste voorwaarden om het hooggebergte met geweldige panoramische uitzichten te bereiken zonder jezelf te overbelasten. Ook kabelbanen en liften helpen fietsers om gemakkelijk op hoogte te komen en zo onvergetelijke dagen op de fiets te beleven. 

In het fijnproevers- & relaxresort Trofana Royal*****SUPERIOR aan de voet van de bike-arena komen een uitstekend hotel en passie voor fietsen samen. De gastheer Alexander von der Thannen is een enthousiaste mountainbiker en een bekwaam adviseur. Zijn gasten kunnen de nieuwste e-bikes van BH Bikes bij hem lenen (verder zijn er in het centrum ook fietsenzaken met een goed assortiment).  Het Trofana Royal*****SUPERIOR behoort tot de meest exclusieve en beste resorts voor een ontspannen, culinaire vakantie in de Alpen. Het is het enige 5-sterren-superior hotel in Oostenrijk met 7 koksmutsen van Gault Millau verdeeld over twee restaurants. Het luxe resort wordt bekroond door de ruim opgezette Royal SPA met private hideaways op een feel goodoppervlak van 2.500 m². De diverse fietsroutes beginnen meteen bij de deur van het hotel. De mountainbikegidsen van het Trofana Royal*****SUPERIOR doen niets liever dan mountainbiken samen met de gasten en de bergen veroveren. Huttentochten, single-trails, freeride-routes en tochten op grote hoogte zijn hun territorium.

Resort Trofana Royal Superior in Ischgl

Als de fiets pauze heeft, komen de sportieve vakantiegangers tot rust. In het Trofana Royal*****SUPERIOR laat een zeer professioneel en vriendelijk team de kans niet schieten om fietsdagen te combineren met aangename luxe momenten. De ruimtelijkheid van het hotel is deugddoend en laat heerlijk afstand houden toe. Kamers en suites met buitengewone afmetingen omgeven de gasten met een interieur op maat, sierlijke natuurlijke materialen en royale accenten. Sensationele 4 Gault Millau koksmutsen kronen de “Paznauner Stube” en 3 koksmutsen de “Heimatbühne” in het fijnproevers- & relaxhotel. Een exclusief wellness-, fitness- en beautylandschap verleidt elke gast met een feel goodsfeer en individuele behandelingen. Rustgevende massages en een veelzijdige saunawereld voorkomen spierpijn na de fietstocht. Neem plaats op een van de comfortabele ligstoelen die uitzicht bieden op het bergdecor om u heen, geniet van de zon en ontspan uw vermoeide benen.

Heerlijk relaxen in de hotelbar

Het volledige Royal-team heeft een neus voor Superior-service en is pas tevreden wanneer de gasten onder de indruk zijn. De klant is koning. Nergens is dit gezegde meer van toepassing dan in dit hotel dat zich midden in de Silvretta-fietsarena bevindt.

De slaapkamer van de Kaisersuite

Bezoek met WK e-bike en laat je verwennen in Resort Trofana

#WK e-bike: van 13 t/m 14 augustus 2021 worden alle e-bikers uitgenodigd voor het WK e-bike in het Paznaun. Of u nu een professional bent of maar af en toe op de fiets stapt, iedereen kan aan dit open kampioenschap deelnemen. Of je nu je sportieve grenzen wilt verkennen of gewoon op de fiets wilt genieten van de sfeer van een wedstrijd in een fantastische setting, het wordt puur e-bike-plezier.

Voor meer informatie check: www.trofana.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *