Tip: het relaxte wandelhotel Hotel Golserhof in Zuid-Tirol!

Tip: het relaxte wandelhotel Hotel Golserhof in Zuid-Tirol!

Wandeldoel de Spronser Seen bij Merano

In het hart van het gebied rondom Meran ligt het natuurpark Texelgruppe, het grootste natuurpark van Zuid-Tirol. Dwars door dit unieke natuurlandschap met de unieke flora en fauna kronkelt over een lengte van 100 kilometer de Meraner Höhenweg. Loof- en lariksbossen worden afgewisseld met hooggelegen heidevelden en alpenweiden, met ruige rotswanden, wilde beekjes, kristalheldere bergmeren en toppen met geweldige uitzichten. De imposante waterval van Partschins (Partschinser Wasserfall) en het grootste hoogalpiene merenlandschap van Europa, de Spronser Seen, zijn slechts twee van de talloze indrukwekkende bestemmingen in dit weergaloze wandelgebied dat zich op een hoogte bevindt tussen de 400 en 2.500 meter.

Heerlijke bergpanorama’s vanaf het Hotel Golserhof

Het ’Beste Alpine Wandelhotel’ Golserhof****Superior in de wijngaarden boven Meran staat voor wandelaars en bergliefhebbers garant voor eersteklas kwaliteit op het gebied van belevenis en service. De eigenaren van het kleine welzijnsvakantieoord zijn gepassioneerde en ervaren wandelexperts. Vier keer per week begeleiden ze hun gasten, die hun tijd graag in de natuur doorbrengen, de bergen in. Voor gasten die liever alleen op pad gaan, stellen Hiltrud Gufler en Patrick Mair individuele tochten samen. Wandelstokken, rugzakken, smartwatches, aluminium drinkflessen en kinderdragers kunnen bij het hotel worden geleend.

Ontspannen na een heerlijke bergwandeling!

De Golserhof is een niet massaal, luxueus adres met veel charme en stijl. Op het dak brengt het voorjaarszonnetje wellnessliefhebbers in verrukking. Vanuit het verwarmde panoramazwembad heb je een volledig vrij uitzicht over de boom- en wijngaarden, de bergen en Meran in de verte. Je ontmoet elkaar in de buitenlucht tijdens een van de yogasessies of je laat je heerlijk verzorgen in een gemoedelijke sfeer van harmonie met helende bad- en schoonheidsrituelen.

Ontspanning PUUR!
Ontspanning Puur!

De keuken van de Golserhof is een van de meest populaire Zuid-Tiroolse gastronomische adressen. Van het vitale ontbijtbuffet met zelfgemaakte en Zuid-Tiroolse specialiteiten via de verfijnde gastronomische menu’s en de smakelijke, lichte gezonde maaltijden in de avond tot aan de voortreffelijke jaargangen uit de best gevulde wijnkelder.

Aan tafel! Chef specials!

Ook genieten in Zuid-Tirol: check www.golserhof.it voor meer informatie en reserveringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *