Fietsen tot de wellness roept in het Zillertal

Fietsen tot de wellness roept in het Zillertal

Hit the road in het Zillertal

Met 800 kilometer aan mountainbikeroutes is het Zillertal een van de topbestemmingen voor fietsers. In het dal en op de berg peddelen zowel wielrenners als zondagsfietsers, ieder op zijn eigen manier, door het prachtige landschap. Van gemakkelijk tot zeer uitdagend, er is voor ieder wat wils. De familietochten gaan langs speeltuinen en buitenzwembaden die uitnodigen om even te pauzeren. Offroad fietsen de fietsers met moed en vaardigheid. Via acht zomerkabelbanen kunnen de fietsen ook mee de berg op. Wie het Zillertal niet alleen wil verkennen, maar samen met een ervaren gids, kan kiezen uit verschillende begeleide tochten. Het Alpinhotel Berghaus ligt aan de voet van de Tuxer Alpen. De fietsers vertrekken vanaf de voordeur voor hun onvergetelijke tochten. E-bikes en helmen kunnen rechtstreeks bij het hotel gehuurd worden. Een afsluitbare fietsenstalling is gratis beschikbaar voor degenen die hun eigen fietsen meebrengen. In het Alpinhotel Berghaus hebben fietsvakantiegangers het dubbel zo goed. Samen met gastheer Thomas ontdekken ze fantastische fietsroutes.

Even een pauze onderweg en een ‘koeien-selfie’!

Het populaire, gezellige hotel verwent je met exclusieve wellness. Zonaanbidders kunnen zich ontspannen op de ligweide aan de idyllische natuurlijke zwemvijver. Het 20 x 7 meter grote panoramische binnenzwembad met een schitterend uitzicht op de bergen wordt een recreatieve oase voor sportievelingen – net als de nieuwe bloksauna buiten, de belevenissauna’s en de massagestudio. Op het tuinterras kun je genieten van een verfrissend drankje na een inspannende mountainbiketocht. Op zomeravonden houden we een barbecue. Het heerlijke vlees – Angus-rundvlees, varkensvlees en lamsvlees – komt van de boerderij van de familie die het hotel runt.

Voor wie er ook zonder fiets op uit wil: vijf dagen per week trekken de wandelgidsen van het Alpinhotel Berghaus met hun gasten de bergwereld van het Zillertal in.

Alpinhotel Berghaus in Tux

Voor adrenaline hebben we raften, canyoning of tubing. Voor de rustige types is er de mogelijkheid om te vissen. En als het weer niet meewerkt, dan kunt u naar de schnapsproeverij, een zuivelmakerij, de stuwdam of het natuurparkhuisje. In het hotel is Josi de professional voor het slechteweerprogramma in de spa. Met saunaopgietingen en massagebehandelingen kunnen de gasten van een verkwikkende wellnessdag genieten.

Fantastisch uitzicht vanuit de wellness!

Wellness & Wandelen (tot 23 oktober)

3 of 4 overnachtingen met ¾ verwenpension, begeleide wandelingen (ma.-vrij.), gratis wandelbus, 1 fles Berghaus-wijn, 1 gedeeltelijke lichaamsmassage per persoon – prijs p.p.: 4 nachten vanaf 445 euro, 3 nachten vanaf 360 euro.

Activiteitenpakket voor de zomer (17 juli -21 augustus 2021)

7 overnachtingen met ¾ verwenpension, begeleide wandelingen (ma.-vrij.), gratis wandelbus, welkomstcadeautje, 1 kind tot 12 jaar gratis op de kamer van de ouders – prijs p.p.: vanaf 694 euro.

Late zomer & vroege herfst – 10% korting (21 augustus -23 oktober 2021)

7 overnachtingen met ¾ verwenpension, begeleide wandelingen (ma.-vrij.), gratis wandelbus, welkomstcadeautje, 1 kind tot 12 jaar gratis op de kamer van de ouders – prijs p.p.: in plaats van 694 euro, vanaf slechts 625 euro.

www.hotel-berghaus.at

Een E-bike huur je eenvoudig ter plaatse.
Typische lunch met regionale producten op de ‘Alm’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *