Seizoenstart 25 november 2021: High-end skiën in de Silvretta Arena

Seizoenstart 25 november 2021: High-end skiën in de Silvretta Arena

Skiën op high-end-niveau: dat is waar het Fijnproevers- & relaxresort Trofana Royal****Superiorvoor staat. Het luxeresort ligt direct aan de pistes van de Silvretta Arena. Het bergdecor is indrukwekkend. Twee grensoverschrijdende skigebieden – Ischgl en Samnaun – vormen één grote regio met optimaal geprepareerde pistes en fantastische freeridegebieden in het zicht van drieduizenders. Van november tot mei kunnen wintersporters erop vertrouwen dat op deze hoogte genoeg sneeuw ligt om hun skigenot te garanderen. De eerste skidag van 2021: seizoenstart op 25 november.

Trofana Royal, hotel in de premium klasse in Ischgl

In samenwerking met Tyrolean Jet Services / vliegveld Innsbruck biedt het Trofana Royal in de winter een individuele privéjetservice aan, waarmee gasten op flexibele tijden en ook op korte termijn kunnen beginnen aan hun vijfsterren-superiorvakantie.

Fijnproevers- & relaxresort Trofana Royal*****Superior heeft naam gemaakt als een van de beste hotels in Europa. Het aanbod is pure alpiene luxe, de service ongedwongen excellent. Wie een winterbeleving op het hoogste niveau zoekt, profiteert van het streven naar perfectie en van de grote schat aan ervaring van de gastfamilie Von der Thannen. De ruimtelijkheid van het hotel – alleen al aan de uitstekende wellness en de professionele spa zijn 2.500 m² gewijd – zorgt voor veel ruimte voor privacy. Kamers en suites met buitengewone afmetingen ontvangen de gasten met een interieur op maat, sierlijke natuurlijke materialen en royale accenten. Topchef Martin Sieberer maakt dit bijzondere hotel tot een van de meest uitstekende fijnproeversadressen van het land. Sensationele 4 Gault Millau koksmutsen kronen de “Paznauner Stube” en 3 koksmutsen de “Heimatbühne” in het Trofana Royal. Toevluchtsoorden van rust, fine dining en levensvreugde, vinden een plaats naast elkaar zonder elkaar aan te raken.

Culinair genieten!

Het exquise resort bevindt zich in een onnavolgbare berg- en natuurbeleving. Op 239 kilometer piste tussen bergtoppen en panoramische uitzichten gaan de skiërs op weg. Ze voorzien zich in de inpandige sportwinkel en de skiverhuur van een professionele uitrusting en bereiken met slechts enkele stappen de silvrettabaan in het ruime skigebied. Een team van ervaren skigidsen en skileraren staan altijd beschikbaar voor ondersteuning, tips en begeleiding. De kinderclub en de persoonlijke kindermeisjes begeleiden de kinderen met liefde als de ouders genieten van de pistes rondom het Trofana Royal. Naast de pistes trekken skitochtenmakers hun sporen in het onaangetaste winterlandschap. Langlaufers kunnen hun geluk niet op op het 70 km lange loipennetwerk – zowel klassiek op als voorbereide skatingloipen die tussen Ischgl en Galtür tot de Silvretta op meer dan 2.000 meter boven de zeespiegel reiken. Sneeuwschoen- en winterwandelingen op wandelpaden of rodelen onder de maneschijn op de zeven kilometer lange piste die vanaf de Idalp op iets meer dan 1.000 meter boven de zeespiegel naar het dal kronkelt – Wow-momenten vind je al snel.

Hoeveel wellness wil je hebben! Indoorpool van het hotel.

Informatie en boekingen: www.trofana-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *