Silberregion Karwendel: de hele winter gratis kinderskicursus!

Silberregion Karwendel: de hele winter gratis kinderskicursus!

Wanneer ouders zeven nachten boeken in de Silberregion Karwendel, kost de 6-daagse kinderskicursus voor hun kinderen van vier tot twaalf jaar helemaal niks, net als de skikaartjes voor de beginnersliften. Zo kunnen gezinnen tijdens de wintervakantie tot wel 235 euro per kind besparen.

De Silberregion Karwendel ligt ten oosten van Innsbruck, tussen Jenbach en Kolsass midden in van een van de mooiste berglandschappen van Tirol. In het noorden strekt zich het steile Karwendelmassief uit, in het zuiden liggen de vriendelijke Tuxer Voralpen. Laatstgenoemde zijn perfect voor iedereen die wil beginnen met skiën. Gezinnen kunnen kiezen uit vijf overzichtelijke skigebieden, met makkelijke tot middelzware pistes – ideaal voor iedereen die voor het eerst op de ski’s staat. Skiën heeft in de Silberregion Karwendel niets te maken met mensenmassa’s bij liften en op pistes – maar wel met veel rust en ruimte om aan je eigen prestaties te werken. De skileraren en skileraressen nemen de tijd om aan te sluiten op het niveau waarop de kinderen op dat moment skitechnisch zitten. Dat geeft de ouders het goede gevoel dat hun kleintjes niet worden overvraagd, maar het skiën vanaf de basis leren. Tenslotte heeft skiën lichamelijk en geestelijk een positief effect op de gezondheid, zoals sportartsen benadrukken: het versterkt de spieren, stimuleert de bloedsomloop en bevordert coördinatie en evenwicht.

Kinderen skiën gratis in Silbertal Karwendel, het leukste familieskigebied in Tirol!

Veel besparen bij het skiën

Nog een positief “bijverschijnsel” van een gezinsvakantie in de Silberregion Karwendel: de 6-daagse kinderskicursus voor kinderen van vier tot twaalf jaar is gratis als hun ouders zeven nachten in de Silberregion Karwendel boeken. Zelfs de skikaartjes voor de beginnersliften zijn inbegrepen, de gehuurde uitrusting is voor de halve prijs. Wie alle aanbiedingen gebruikt, bespaart tijdens de vakantie wel 235 euro.

Skiën zonder stress in vijf skigebieden

De ouders hoeven dus alleen nog de voor hen perfecte vakantiebestemming in de Silberregion Karwendel te kiezen: bij de Kellerjoch bij Schwaz liggen 14 kilometers aan zonnige pistes met een prachtig uitzicht. Boven maken de grote mensen afdalingen over de zonnige hellingen tegen de achtergrond van de Karwendel – beneden oefenen de kleintjes in het kinderland Grafenast en de skischool met bochten te maken in de sneeuw. “Skiën midden in de plaats”, dat is het motto bij de Stanser Burglift. Nergens zit je zo dicht bij de oefenhelling met een klein funpark. De Hoferlift in Kolsassberg zit dan weer dichter bij de zon – en er is een transportband en een touwlift. Op de tegenover gelegen Weerberg is de Schwannerlift het ontmoetingspunt voor beginnelingen en gezinnen. Een pannenkoeklift en twee transportbanden brengen grote en kleine skifans naar het startpunt van de blauwe pistes. Wie hogerop wil, neemt de Hüttegglift verder de Weerberg op, met de bijbehorende oefenweide.

Plezier voor jong en oud!

TIP:

Gratis skiles in de Silberregion Karwendel bij boekingen van 7 nachten of meer:

19.12.21 – 11.03.22: 7 nachten in de Silberregion Karwendel (aankomst: vr., za., zo.) incl. gratis skicursus van 6 x 2 uur voor eigen kinderen van 4–12 jaar (zo.–vr.), skipas voor de duur van de cursus, 50% korting op huur van uitrusting

Bereikbaarheid:

Autosnelweg A12 (Inntalautobahn), afslag Wiesing, Schwaz of Vomp. Trein: stations in Stans, Jenbach en Schwaz. Vliegtuig: vliegveld Innsbruck (ca. 35 km).

https://silberregion-karwendel.com/en/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *