Ecotoerisme, rust en duurzaamheid in harmonie met de natuur Time-out in het idyllische Gsieser Tal

Ecotoerisme, rust en duurzaamheid in harmonie met de natuur Time-out in het idyllische Gsieser Tal

Hoe mooi winterbelevenissen in de natuur kunnen zijn, is zichtbaar in het Zuid-Tiroolse Gsieser Tal. Hier is ruimte voor grenzeloze ontspanning, lange time-outs en heerlijke momenten voor lichaam en geest.

Gelegen in het dal Pustertal (UNESCO Dolomietengebied), een van de mooiste dalen van Zuid-Tirol, biedt het Gsieser Tal ongerepte landschappen, talrijke boerderijen en authentieke berghutten, die dit dal zo uniek maken. De hoteliers familie Steinmair maakt hier met drie exclusieve welzijnsoases naam als specialist voor ontspanning, wellness en natuurbeleving.

Het Hotel Quelle Nature Spa Resort, het Chalet Salena Luxury & Private Lodge en het Fontis eco farm & suites brengen hun gasten dicht bij de natuur. Het gevarieerde fitness- en activiteitenprogramma met 3 outdoor-natuurbelevenissen met gids, 6 dagen per week en een breed scala aan workouts zijn inbegrepen: direct bij hotel Quelle en bij het Fontis starten 42 uitstekend geprepareerde kilometers loipen. Bij gratis langlaufcursussen in het kader van het activiteitenprogramma leren langlaufliefhebbers de juiste techniek. Op geruimde winterwandelwegen gaat de tocht door de frisse lucht naar de talrijke ook ’s winters geëxploiteerde berghutten. Sneeuwschoenwandelingen leiden door ongerepte landschappen. En niet te vergeten: winterbelevenissen op de meer Pragser Wildsee, gezinswandelingen, rodelpartijen, skidagen met gids en nog veel meer.

Het Hotel Quelle in het winterse landschap van het Gsieser Tal in Zuid-Tirol.

Ademhalen voor lichaam en geest

Door Holidaycheck verkozen tot populairste wellnesshotel van Italië

Het vijfsterrenhotel Quelle Nature Spa is het exclusieve rustpunt waar al het mooie samenkomt. De gasten worden verwend met een weergaloze Luxury Spa met 7 binnen- en buitenbaden en 10 sauna-oases, met dagelijkse saunaopgietingen in de Infinity-Event-sauna, geurreizen en stoombadrituelen voor koude winterdagen. Wie in de 3500 m² grote Quelle-Spa ontspant, mag rekenen op hoogtepunten zoals de Infinity Outdoor-Sportpool, de Solegrotte-sauna, de authentieke outdoorberghut en een waterradsauna, op showopgietingen en op een exclusieve Sky Lodge om te relaxen en van de winterzon te genieten. De unieke sneeuwsauna verfrist de wellnessgasten na het saunabezoek met verse, heerlijk zachte sneeuw. Bovendien biedt het hotel een Medical Spa met fysiotherapie. Fijnproevers lopen warm voor het culinaire genot, dat van vroeg tot laat wordt aangeboden in het kader van het ¾ verwenpension.

Heerlijk ontspannen in de wellness na een actieve winterse dag.

Volledige vrijheid en ongestoorde privacy

De Mountain-Spa-chalets van de Chalet Salena Luxury & Private Lodge zorgen voor heerlijke geluksmomenten in volledig ongestoorde privacy. Momenten van pure ontspanning wachten in de whirlpool op de eigen outdoor-loggia en in de Finse alpendennen-panorama-sauna in het chalet. De ontbijttafel in het chalet wordt als bij toverslag gedekt met het beste uit de omgeving, net wanneer het uitkomt voor de vroege vogels of de langslapers. Op verzoek brengt de Pfandlservice de luxe verse gerechten naar wens direct naar het chalet. Sarah fleurt de namiddag op met haar zoete verrassing, die naar het chalet wordt gebracht. Een goed gevoel – met veel ruimte en exclusief comfort, dankzij bergpanorama, luxe bad, relax-lounge, Romantic Fire, designkeuken en bio-klimaatregeling.

Loipes direct voor de deur. Vastklikken en go!

Green Spa en Eco Farm

Prachtig gelegen tussen weiden en wouden combineert het Fontis eco farm & suites met een compleet nieuw vakantieconcept de duurzame bouwwijze met Green SPA, Eco Farming en onthaasting op het hoogste niveau. Acht Alpensuites met designkeuken, woonkamer, slaapkamer en buitenterras zorgen voor een rustgevend verblijf. In de Green SPA met verwarmde Dolomites-Infinity-Pool, Hotspring Whirlpool en Finse sauna wordt wellness iets om buiten van te genieten. Kruiden, bessen, bloemen en heel veel groente komen van de Eco Farm. De verse natuurproducten gaan direct van de akker naar het lekkere ontbijtbuffet. ’s Winters kan er gesmuld worden van de zelfgemaakte lekkernijen uit de schatten die de natuur ’s zomers heeft voortgebracht. Kippenhok, bijenkorven en viswater completeren het assortiment gezonde levensmiddelen direct bij het hotel. Ze zijn ook een gezonde leverancier voor de zusterbedrijven Hotel Quelle Nature Spa Resort en Chalet Salena Luxury & Private Lodge.

Samen genieten van de gezonde berglucht in het Gsieser Tal

NIEUW: vliegverbindingen direct naar Zuid-Tirol

Goed nieuws voor natuurminnende wintergenieters: SkyAlps biedt vanaf winter 2021/22 vliegverbindingen aan van Brussel en Rotterdam naar Bozen. Zo komen de Zuid-Tiroolse bergen, het wintersportplezier en het opladen in de natuur heel dichtbij. Wie de winterse idylle zoekt, gaat met een privétransfer vanaf vliegveld Bozen direct naar het authentieke dal Gsieser Tal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *