Winterwellness in Neukirchen in het Salzburgerland

Winterwellness in Neukirchen in het Salzburgerland

Voor de nieuwe panoramarustruimte van het Hotel Gassner strekken de winterse bergen in het Nationaal Park Hohe Tauern zich uit. Binnen in de Crystal Spa van 1.200 m2 met sauna’s, zwembaden, rust- en behandelingsruimtes heersen aangename temperaturen en heersen de traditionele geneesmiddelen uit de regio.

Valkruid, alpenrozen, bergdennen, sparren- en dennennaalden, bergzout, stenen, paardenmelk en water van het meer Blausee: de nabije omgeving vindt zijn weerklank in de Crystal Spa van het Hotel Gassner****superior in Neukirchen. Het team heeft verstand van massages, peelings, pakkingen en schoonheidsbehandelingen en maakt daarbij vooral gebruik van de schatten van de Hohe Tauern. Een valkruidoliemassage ontspant de spieren en maakt deze los, een bergzout-peeling van het hele lichaam verstevigt de huid en laat opgekropte energie weer vrij stromen. Een alpiene steenmassage zorgt voor een dosis dieptewarmte en laat u genieten tijdens de koudste winterdagen. Het Hotel Gassner heeft de spa- en wellnesszone onlangs vernieuwd en naar buiten uitgebreid tot 1.200 m². Het winterdecor met de Tauerndalen en de hoogste bergen van Salzburg en Oostenrijk strekt zich uit voor de ramen van de nieuwe panoramarustruimte en geeft een voorproefje op de vakantievreugde van de volgende dag.

Het panorama van het prachtige Hotel Gassner in Neukirchen.
Hier wil je toch allemaal even bijkomen van je winterse dag in de bergen?

Wellness in de sneeuw en in de spa

Als het om “Wellness in de sneeuw” gaat, is wandelgids Julia de onbetwiste expert. Samen met haar begeven gasten van het Hotel Gassner zich van maandag tot en met vrijdag in heerlijke natuur. Vijf keer per week is er een wandelmogelijkheid om de mooiste plekken tussen de Kitzbüheler Alpen en Hohe Tauern te verkennen met sneeuwschoenen of tijdens een winterwandeling. Bijvoorbeeld het meer Blausee in het dal Obersulzbachtal, de Untersulzbach-waterval, de kapel “Maria im Schnee”, de hutten in het dal Dürnbachtal of de Wildkogel-bergtop. Ook tijdens een rodelpartij op de Wildkogel of een nachtelijke fakkelwandeling door Neukirchen is komt het richtingsgevoel van Julia van pas. Na zulke prikkelende en uitdagende winterse ervaringen vormt voor velen een bezoekje aan de Crystal Spa van het Hotel Gassner de beste afsluiting van de dag: op de infraroodligbedden, in de zoutsauna, in het stoombad of een van de drie hetere sauna’s smelten niet alleen ijs en sneeuw. In het binnenzwembad met gekleurd licht kunnen de gasten weer bijkomen, net op tijd voordat Hans-Peter Gassner en zijn team in het restaurant hun keukengeheimen met regionale producten en recepten onthullen. De vele goede impulsen voor lichaam en geestdragen eraan bij dat Hotel Gassner tevreden mag zijn met 99 procent aanbevelingen (5,9 van 6 punten) en de HolidayCheck-award 2021.

Expeditie ‘Winter Wellness’ (11-18.12, 09-18.04.22)

Inbegrepen:
7 x genot-HP incl. nieuw binnenzwembad met gekleurd licht en relax-saunalandschap in de CRYSTAL SPA
1x gedeeltelijke massage rug/nek (25 min.), 1 bergzout-peeling van het hele lichaam (25 min.), 1x voetreflexzonemassage (25 min.)
5 x per week outdoor-programma met winterwandelgids Julia (sneeuwschoenwandelen, rodelen, winterwandelen, gratis rodel- en sneeuwschoenverhuur).
prijs p.p.: vanaf 926 euro

Voor meer informatie en boekingen: www.gassner-hotel.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *