Active Family Life heeft een nieuw adres: het SeeMOUNT in See opent zijn deuren direct bij de piste

Active Family Life heeft een nieuw adres: het SeeMOUNT in See opent zijn deuren direct bij de piste

Interessant voor gezinnen: in See – direct bij de piste van het gezinsvriendelijke skigebied See – wordt op 25 november 2021 het nieuwe Das SeeMOUNT Active Nature Resort geopend. Het nieuwe SeeMOUNT maakt tijd en ruimte voor onvergetelijke momenten, van ski-in-ski-out, fijnproeverspension plus en de SpaMOUNT tot tijd samen met het gezin.

Buitenzwembad met bergpanorama inclusief!

De 41 uitstekend geprepareerde kilometers piste in See zijn goed te overzien. Door hun brede afdalingen en het eenvoudige terrein zijn ze prima geschikt voor gezinnen. De kinderen vinden het prachtig als ze (op geselecteerde data) ’s avonds van 19.30 tot 22.30 uur nog mogen gaan nachtskiën onder de sterrenhemel. De natuurlijke rodelbaan in See is voor zowel kinderen als volwassenen een populaire attractie. Winterwandelwegen voor het hele gezin beginnen bij het SeeMOUNT. Misschien willen de volwassenen graag genieten van pistes en powder of een sportieve ronde maken op de langlaufloipe. Dat kan in de uitstekende skigebieden van de regio: de Silvretta Arena, het skigebied Kappl of het Silvapark Galtür. En de kinderen? De gastenkinderoppas in See en de oppas voor kleuters in het skigebied staan (op aanvraag) voor ze klaar. Het nieuwe SeeMOUNT weet wat gezinnen nodig hebben. Moderne gezinssuites, de Happy Kids-ruimte om te spelen en veel praktische extra services voor de kinderen leveren een grote bijdrage aan Active Family Life. Van kinderbedjes tot kinderstoelen, van kleursets in het restaurant en kinderbadjassen tot het kindermenu: er is veel aandacht voor de jongste gasten van het hotel. Gezinnen die in de SpaMOUNT willen ontspannen, profiteren van een eigen gezinssauna waar kleding wordt gedragen, met Family Relax Room. Ook kunnen ze genieten van het infinity-buitenzwembad voor het hele gezin. In het nieuwe hotel is het steeds weer genieten: in de ErlebBAR, in het fijnproeversrestaurant en tijdens ontspannende uurtjes in de saunawereld van de SpaMOUNT. De eerste gasten checken op 25 november 2021 in, om de winterse bergen en het nieuwe SeeMOUNT Active Nature Resort te beleven.

Be the First (25.11-24.12.21)
Kennismaking met de volledig nieuwe, prettige sfeer met leuke verrassingen, uitstekende service en het nieuwe belevenis- en recreatieprogramma – prijs p.p.: 3 nachten DO-ZO vanaf 369 euro, 4 nachten ZO-DO vanaf 394 euro, 7 nachten vanaf 666 euro.

Ski, See en sneeuw (08-28.01.22)
4 nachten ZO-DO vanaf 399 euro p.p., 3 nachten Do-Zo vanaf 399euro p.p., 7 nachten vanaf 714 euro p.p.

Winters wellnessgenot (19.03-01.04.22)
Puur wellnessgenot en spa-tegoedbon ter waarde van 25 euro – prijs p.p.: 4 nachten ZO-DO vanaf 399 euro, 3 nachten DO-ZO vanaf 399 euro, 7 nachten vanaf 714 euro.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen: www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *