Beleef de stad Luzern nu met gratis CityCard

Beleef de stad Luzern nu met gratis CityCard

Ontdek dit jaar nog de charmante stad Luzern. Bij elke hotelkamerboeking in een hotel in de stad Luzern krijg je in 2021 een CityCard ter waarde van 50 Franken cadeau. Perfect voor een weekendje weg aan het Vierwoudstrekenmeer in Zwitserland.

Kies nu tijdens je stadvakantie je persoonlijke lievelingshotel, boek bij Luzern Tourismus je overnachting van tenminste 100 Zwitserse Franken en je krijgt per boeking een CityCard Luzern ter waarde van 50 Franken. Je persoonlijke CityCard kun je bij het Tourist Office bij het treinstation Luzern (spoor 3) ophalen op vertoon van je boekingsbevestiging. Je inkopen tegoedbon kun je in talloze shops inwisselen. Het aanbod is geldig bij de deelnemende hotels in de stad Luzern en het aantal gratis CityCards is zo lang de voorraad strekt.

Dubbel profiteren in november

Wie nog in november boekt, profiteert dubbel. Bij de boeking van een hotelkamer krijg je niet 50 Franken maar 100 Franken startbedrag op je CityCard Luzern geschonken. Een deal die meteen voor inpakstress zorgt!

Luzern ligt verscholen in een indrukwekkend bergpanorama en is de poort naar centraal Zwitserland aan het Vierwoudstrekenmeer. De stad heeft mooie bezienswaardigheden, attractieve winkels en de unieke ligging aan het meer en op steenworp afstand van de Zwitserse bergen. Kenmerk van Luzern is zonder meer de houten overdekte Middeleeuwse Kapelbrug die met beschilderde panelen een imposant bouwwerk is. Ook de stadsmuur Museggmauer dateert uit de Middeleeuwen. De oude binnenstad wordt opgesierd met historische fresco’s op de klassieke de gevels van de oude herenhuizen. Het is een stad vol van pleinen, kerken en gezellige winkelstraten.

Top 5 zien en doen in Luzern:

  • Maak een boottocht over het Vierwoudstrekenmeer
  • Boemel door de oude binnenstad
  • Maak een selfi op de Kapelbrücke
  • Bezoek de Rigi met een adembenemend uitzicht
  • Het Verkeersmuseum

Voor informatie en boekingen www.luzern.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *