Ischgl trapt seizoen af met vocale acts en supersneeuwcondities!

Ischgl trapt seizoen af met vocale acts en supersneeuwcondities!

Traditioneel start bij Ischgl het skiseizoen eind november met een feestje. En ook dit jaar zullen de liften gaan draaien vanaf 25 november en wordt het startschot opgeluisterd met vocale acts met Il Volo en Alice. Het ‘Top of the mountain opening concert’ vindt plaats op 27 november.

Het is het trio Il Volo en de zangeres Alice uit Italië die voor de muzikale omlijsting zorgen. Nu zeggen deze muzikanten ons in Nederland eigenlijk niets, maar dat wil niet zeggen dat het geen artiesten van wereldfaam zijn. Internationaal hebben zij hun sporen verdiend met uitverkochte wereldtournees en onderscheidingen, zoals de Golden Creator Award ( YouTube) en elke plaat die ze hebben uitgebracht was goud of platina.
Het concert begint op 27 november om 18.00 uur en vindt traditiegetrouw plaats in het centrum van het dor

Silvretta Arena

De Silvretta Arena heeft meer dan 239 kilometer pistes die Ischgl met het Zwitserse Samnaun verbindt. Het behoort tot een van de grootste en een van de meest populaire skigebieden van Oostenrijk en is zeer geliefd bij de Nederlandse wintersporter. De mogelijkheden zijn onbeperkt of je nu een minder ervaren skiër bent of een die-hard freerider. De veelal boomvrije hellingen dagen een ieder uit. daarbij beschikt de Silvretta Arena over de hoogste standaard wat betreft de liftinstallaties, piste preparering en veiligheid. Bovendien is het tot dik 2500 meter hoge skigebied zeer sneeuwzeker en worden de dalafdalingen altijd tot ver in het seizoen optimaal onderhouden met kunstsneeuw. 

De dagskipas is meteen je toegangsbewijs voor het Top of the mountain opening concert’ (prijs 65 euro pp. Bij een geldige skipas vanaf twee dagen, is toegang tot het concert eveneens inbegrepen.

Trofana Royal, hotel in de premium klasse in Ischgl

Hoteltip Ischgl

Een verblijf in Ischgl is een belevenis. Zeker als je kiest voor het luxe hotel voor fijnproevers, het relaxresort Trofana Royal*****Superior, een van de beste hotels in Europa. Het aanbod is pure alpiene luxe, de service ongedwongen excellent. Wie een winterbeleving op het hoogste niveau zoekt, profiteert van het streven naar perfectie en van de grote schat aan ervaring van de gastfamilie Von der Thannen. De ruimtelijkheid van het hotel – alleen al aan de uitstekende wellness en de professionele spa zijn 2.500 m² gewijd – zorgt voor veel ruimte voor privacy. Kamers en suites met buitengewone afmetingen ontvangen de gasten met een interieur op maat, sierlijke natuurlijke materialen en royale accenten. Topchef Martin Sieberer maakt dit bijzondere hotel tot een van de meest uitstekende fijnproeversadressen van het land. Sensationele 4 Gault Millau koksmutsen kronen de “Paznauner Stube” en 3 koksmutsen de “Heimatbühne” in het Trofana Royal..

Voor informatie en boekingen: www.trofana-royal.at

Let op
De 2G-regel (gevaccineerd of genezen) geldt voor alle concertgangers van 12 jaar en ouder. Kinderen onder de 12 jaar moeten een geldige coronatest voorleggen. ‘In het komende winterseizoen willen we er alles aan blijven doen om onze bijdrage als verantwoordelijk gastheer te leveren door middel van uitgebreide gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen. Het doel is en blijft om een van de veiligste bestemmingen in het Alpengebied te zijn voor onze gasten’, legt Alexander von der Thannen, voorzitter van de Paznaun – Ischgl Tourism Board uit. (bron: wintersport.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *