Witte lente in hotel Trofana Royal: nieuwe verwenformule voor zonneaanbidders en concert Simply Red!

Witte lente in hotel Trofana Royal: nieuwe verwenformule voor zonneaanbidders en concert Simply Red!

Midden in Ischgl schittert het hotel Trofana Royal.

“Spring Blanc” of witte lente is de beste tijd om te skiën in de Silvretta Arena – in combinatie met een bont programma van culinaire en muzikale hoogtepunten. Het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal*****Superior staat dan helemaal in het teken van Spring Blanc. Genieters die van iets bijzonders houden, vinden in dit alpiene lifestyleresort luxueuze ontspanning en een gastronomische sterrenkeuken. In april zijn vooral de pistes boven Ischgl wit. Dat is mogelijk dankzij de hoge, sneeuwzekere ligging van het skigebied. 90 procent van de Silvretta Arena ligt hoger dan 2.000 meter boven zeeniveau en je kunt er tot in de maand mei genieten van glinsterende poeder- en zachte firnsneeuw. Onvergetelijke skimomenten en geweldige, leuke evenementen: Spring Blanc betekent pure levensvreugde.

Tijdens de dine.around van 16 tot 24 april 2022 (in samenwerking met Laurent Perrier) worden fijnproevers op een bijzondere manier verwend door de sterrenrestaurants van Ischgl, zowel in het dal als in de bergen. De gasten van Trofana Royal mogen een verfijnde gastronomie op topniveau verwachten. Topkok Martin Sieberer kookt op het hoogste niveau voor de fijnproevers: de beide restaurants van Trofana Royal hebben maar liefst 7 koksmutsen van Gault & Millau in de wacht gesleept. De Paznaunerstube is met 4 koksmutsen bekroond, de Heimatbühne met 3 koksmutsen. In Trofana Alm, vlak naast het hotel, ging met het nieuwe KOYA een wereld van Japans-internationale delicatessen open. Sterrenchef Klaus Brunmayr is het creatieve brein achter KOYA. De hoteliersfamilie von der Thannen reserveert een gedeelte van haar populaire restaurant voor een allerfijnste Japanse cuisine & brasserie. Andere culinaire evenementen in april 2022: sun.downer op 8 en 22 april, grenzenlos.kulinarisch (“grenzeloos culinair”) op 16 april, berg.frühstück (“bergontbijt”) op 24 april. 

Met culinaire evenementen en openluchtconcerten in de bergen is Spring Blanc wellicht de mooiste periode van de winter. Op 2 april 2022 maakt Simply Red zijn Ischgl-debuut. Deze band opent het voorjaar met het eerste “Top of the Mountain Spring Concert”. Andere hoogtepunten: 10 april 2022 Lentesneeuwfeest op Alp Trida, 17 april 2022 Top of the Mountain Easter Concert op de Idalp, 30 april 2022 Top of the Mountain Closing Concert op de Idalp.

Het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal*****Superior bekroont Spring Blanc met een alpiene luxevakantie. Het geldt als een van de beste hotels van Europa. Dit elegante resort ligt vlak aan de pistes van de Silvretta Arena. De uitstekende Royal SPA verwent de wellnessgasten met hideaways waar ze privé kunnen relaxen. Wie een winterbeleving op het hoogste niveau zoekt, profiteert van het streven naar perfectie en van de rijke ervaring van de gastherenfamilie von der Thannen. De royale opzet van het hotel zorgt voor veel privacy. In kamers en suites met buitengewone afmetingen betreden de gasten een interieur op maat, met mooie natuurlijke materialen en royale accenten. Van 2 april tot 1 mei 2022 staat tijdens de Spring Blanc-weken alles in het teken van zon, bergen en perfecte pistes.

Voor meer informatie en boekingen kijk op www.trofana-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *