Het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort: Spectaculair toeristisch accent van het hoogste niveau in het Zillertal

Het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort: Spectaculair toeristisch accent van het hoogste niveau in het Zillertal

Het compleet nieuwe ZillergrundRock Mountain Resort. Pure luxe!

Aan het begin van het Zillertal, vlak bij het natuurpark Zillergrund, is het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort ontstaan. Architecten, ontwerpers, consulenten en ervaren gastheren zijn erin geslaagd om hier een bijzonder statement te creëren voor exclusieve ervaringen. De symbiose van architectuur en natuur is uniek, met de nieuwe SPA als spectaculair hoogtepunt.

Wat vroeger hotel Alpin Lodge Das Zillergrund was, is nu het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort. Sinds december 2021 worden hier unieke accenten in de vakantiewereld gecreëerd. Als “rock”, sterke rots in de branding, verwelkomen Christian en Melanie Pfister van de vijfde generatie hun gasten met een unieke gastvrijheid en een professionele, hartelijke service. De nieuwe gebouwen Ziller Lodge, Mountain Lodge en Alpin Lodge bieden met veel ruimte en prachtige uitzichten een elegante en hoogstaande locatie voor puur genieten. De gebouwen worden met elkaar verbonden door indrukwekkende bruggen. De toegang via de brug ZillergrundRock – the Bridge wekt de verbazing en het enthousiasme van de gasten. Architecturale elementen versmelten met de natuur zonder dat in de natuur wordt ingegrepen.

Rimpelloos warm water in de pool!

Al bij aankomst in ZillergrundRock getuigen je eerste indrukken dat dit nieuwe resort uniek is. De panoramalift brengt je eerst hoog naar boven. De check-in vindt plaats in het nieuwe Sky Atrium met een fascinerend 360°-uitzicht over de Alpenwereld. “Cloud 7” is de beste spot voor een reeks vakantiefoto’s met de bergtoppen op de achtergrond. De woonbeleving is modern, exclusief en oergezellig. Natuurlijke materialen en uitgekiende interieurideeën kenmerken alle kamers en suites. Het weldadige effect van de omringende natuur dringt door tot in de woonsfeer, die de rustige en discrete kracht van de natuur uitstraalt en voor een onbeschrijflijk goed gevoel zorgt.

Met de nieuwe Sky Spa is een luxueuze oase ontstaan voor gasten die meer verwachten van wellness. De dubbele Sky Pool – twee keer 25 meter – is het onbetwiste hoogtepunt op de rooftop van ZillergrundRock. Zwem de natuur tegemoet in het zwembad op twee niveaus en geniet van dat bevrijdende gevoel. Onbelemmerd uitzicht naar de hemel, onbelemmerd uitzicht op het natuurpark. Ook in de sauna geniet je van een geweldig uitzicht naar buiten. Even uitrusten na een opgietsessie in de sauna? Dat kan op het Alpin Rock terras. 3.000 m2 buitengewone wellness bezorgen je lichaam en geest nieuwe energie, zowel in de nieuwe Sky Spa en het Zillerpool-binnenbad als in de Nature Spa aan de heldere bergbeek. In de exclusieve, perfect uitgeruste fitnesszaal trainen sportliefhebbers met de natuur als decor.

100 procent welzijn

Christian en Melanie Pfister, de bezielers van Zillergrund, leggen zich er met veel passie op toe dat hun gasten een onvergetelijke vakantie beleven en zich op en top voelen. De bijzondere aandacht voor het detail overal in dit innovatiebewuste hotel maakt het verschil en geeft een nieuwe betekenis aan luxe. Het belevingsprogramma van ZillergrundRock maakt van elk moment van je vakantie een hoogtepuntje. De ligging van het nieuwe Luxury Mountain Resort bij het natuurpark Zillergrund biedt volop mogelijkheden voor actie: op bergtoppen, in de poedersneeuw, op glooiende alpenweiden, met de fiets of te voet, met de ski’s of het snowboard. Van ’s morgens tot ’s avonds verwent een uitstekende keuken de fijnproevers met culinaire hoogstandjes: gastronomisch ontbijtbuffet, lunch time, late lunch, teatime, gastronomisch menu en nog veel meer zijn inbegrepen. Edele wijnen en distillaten begeleiden je gastronomische ervaringen. Een speciaal restaurant voor gezinnen legt jong en oud in de watten.

Melanie Pfister mag trots zijn op het nieuwe ZillergrundRock Mountain Resort.

Al generaties lang verantwoordelijkheid

De natuur als levensbron. Volgens dit motto leven de gastheren van ZillergrundRock middenin en met de natuur. Zijzelf en hun gasten putten kracht uit de schoonheid ervan. ZillergrundRock zet zich in voor het behoud van die natuur en stelt alles in het werk om het resort zo energievriendelijk mogelijk te runnen. De elektriciteit wordt opgewekt door de eigen waterkrachtcentrale, de warmte door een milieuvriendelijk pelletverwarmingsysteem. De bouwmaterialen zijn afkomstig uit de regio en dat geldt ook voor de gezonde etenswaren. Het drinkwater komt uit de eigen Ahornach-bron en in de spa gebruikt het team hoogwaardige natuurlijke cosmetica uit de streek.

ZillergrundRock krijgt al jaren alleen de beste beoordelingen en wordt in alle portalen voor 100% aanbevolen.

Kijk voor meer informatie of boekingen op www.zillergrund.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *