Spring feelings in het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort! Check de speciale aanbiedingen.

Spring feelings in het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort! Check de speciale aanbiedingen.

Zillergrund is een van de mooiste plekjes in het Zillertal, met de fascinerende bergwereld van het Natuurpark Zillertaler Alpen als decor. In dit natuurspektakel vleit het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort zich neer. Dit is het moment om aan lenteski te doen en te profiteren van de zon in de hooggelegen skigebieden van het Zillertal. In lagere gebieden kondigt zich ook al het seizoen voor wandelaars en fietsers aan. In het voorjaar zijn de bergen van het Zillertal bijzonder veelzijdig. Kies maar: winters wit of frisse lentekleuren?

Knusse tafels met a view!

Actieve natuurliefhebbers en genieters die van iets bijzonders houden, vinden in het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort een exclusieve sfeer om nieuwe energie op te doen. Hier lokt de natuur je zonder omwegen naar buiten. Het sport- en actiefteam kent de omliggende bergen als zijn broekzak en begeleidt de hotelgasten op ski-, wandel- en fietstochten. Dit zijn echte momenten van geluk. Van het dal tot de gletsjer en nog hoger: ieder niveau komt aan zijn trekken. Als je daarna vol indrukken terugkeert, voel je in de nieuwe Sky Spa alleen nog “good vibes”. Het zwembad bevindt zich op twee niveaus. Laat je drijven, zwem de natuur tegemoet en geniet van dat bevrijdende gevoel. In de hangligstoelen is het heerlijk relaxen, terwijl je dankzij de grote panoramische vlakken niet uitgekeken raakt op de bergen. Even uitrusten na een opgietsessie in de sauna? Dat kan op het Alpin Rock terras. 3.000 m2 buitengewone wellness bezorgen je lichaam en geest nieuwe energie, zowel in de nieuwe Sky Spa en het Zillerpool-binnenbad als in de Nature Spa aan de bergbeek. Elke dinsdagavond is het Spa & Poolnight. De Nature Spa de #bestskypoolever2 in de Sky Spa voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn dan geopend tot 22.30 uur. 

The best pool in het Zillertal!

De hoogwaardige architectuur en het elegante design van ZillergrundRock zijn een pure streling voor de zintuigen. Het weldadige effect van de omringende natuur dringt door tot in de woonsfeer, die een rustige en discrete kracht uitstraalt. Het gastronomieconcept stoelt op een natuurlijke verscheidenheid van smaken en een waardering voor lokale producten. Dankzij de formule Gourmetpension Plus genieten fijnproevers van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat van een uitstekende keuken. Het nieuwe ZillergrundRock nodigt je uit om gelukkig te zijn: nu, bij het skiën in de zon tijdens de ontluikende lente, en straks in de bergzomer in een vallei waar het bruist van de activiteiten.  

Firnsneeuw, zon, chill & sound (19.03.–08-04.22)

Inbegrepen: 7 nachten voor de prijs van 6, skipasservice in het hotel, dagelijkse skishuttle, Gourmetpension Plus, puur wellnessgenot, winteractiviteiten- & bergprogramma, … – prijs p.p.: vanaf 954 euro.

Bonte paasvakantiespecial (09.–18.04.22)

Inbegrepen: 7 nachten, paasverrassing in de kamer, skipasservice in het hotel, dagelijkse skishuttle, Gourmetpension Plus, puur wellnessgenot, winteractiviteiten- & bergprogramma, … – prijs p.p.: vanaf 1.078 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *