Ben jij klaar voor de Single Day in Axamer Lizum?

Ben jij klaar voor de Single Day in Axamer Lizum?

Zeg nu zelf, skiën met z’n tweeën is toch veel leuker dan alleen? Daarom verklaart Axamer Lizum 26 februari 2022 tot Single Day. Met grote kortingen op de liftpassen, leuke ideeën om elkaar te leren kennen zowel op als buiten de piste en tijdens de après-ski in de berghut. Exclusief voor singles!

De Axamer Lizum is het grootste skigebied onder de rook van de Tiroolse hoofdstad Innsbruck en ook nog eens een sneeuwzekere. Nu wordt het ook nog eens de beste om nieuwe vriendschappen te sluiten. Single Day op 26 februari is dus een prima extra reden om de pistes te gaan verkennen. 30 procent korting op alle dag- en urenkaarten zorgen voor een makkelijke start. Net als de gratis sjaal in Single Day design waardoor je eenvoudig andere singles herkent op de piste en op het terras. En wie met goed materiaal tevoorschijn wil komen met de speeddating, die haalt tiptop materiaal bij de skiverhuur tegen een speciale prijs.

De Pleisenlift en de Hoadlstube is het trefpunt voor allen die op zoek is naar nieuwe vriendschappen en ontmoetingen. En na een glas prosecco gaat het speeddaten in de Hoadlstube meteen soepeler, net als de fotoshoot op het zonneterras. Ook alle andere hutten van de Sunnalm, het Dohlennest en de Bärenhütte tot het restaurant Pfeffermühle in Hotel Olympia zijn ideale plekken om te daten met een glas sekt of een Aperol Spritz. Noch warmer gaat het toe in het Freizeitzentrum Axams met 1+1 gratis sauna toegang. Het hotel Lizumerhof geeft ook kortingen net als Hotel Central of Café Central in Innsbruck. Blijft alleen nog de vraag: ben je er klaar voor om los te gaan op Single Day 2022 op 26 februari!

Wintersport samen is het mooiste wat er is!

Check: www.axamer-lizum.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *