Happy Family Winter in PaznaunEen Active Nature Resort voor kids en hun ouders die houden van de bergen

Happy Family Winter in Paznaun
Een Active Nature Resort voor kids en hun ouders die houden van de bergen

Wintertime is familytime in Active Nature Resort SeeMOUNT.

In See – direct aan de piste van het gezinsvriendelijke skigebied See – wordt in Das SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort alles in het werk gesteld om gezinnen een onvergetelijke actieve wintervakantie te bezorgen. Het ‘ski in-ski out’-resort biedt zijn gasten een optimaal comfort. De SpaMOUNT en de uitstekende gastronomische keuken maken de vakantie met het gezin in de bergen rond Paznaun nog aangenamer. Skiërs komen hier volop aan hun trekken. Maar ook wie van de stille winterse natuur wil genieten.

Spelenderwijs skiën leren in het Paznauntal.

De 41 kilometer perfect geprepareerde pistes in See zijn overzichtelijk en de brede afdalingen en het gemakkelijke terrein nodigen vooral gezinnen uit tot skiën. Voor de kinderen is het geweldig dat zij (op bepaalde dagen) ‘s avonds van 19.30 tot 22.30 uur mogen nachtskiën onder de sterrenhemel. De natuurlijke rodelbaan in See is populair zowel bij kinderen als bij volwassenen. Aan het SeeMOUNT Resort beginnen wandelpaden voor winterwandelingen met het hele gezin. En als de volwassenen de pistes en de poedersneeuw in de topskigebieden van de regio – de Silvretta Arena, het skigebied Kappl of het Silvapark Galtür – zonder hun kinderen willen beleven of een sportieve tocht op de langlaufloipes willen maken – dan kunnen hun kinderen vlakbij terecht in de kinderopvang in See en de de peuteropvang in het skigebied (op aanvraag).

Playground See!
Wellness Puur!

Hotel SeeMOUNT weet wat gezinnen nodig hebben. Moderne gezinssuites, de Happy Kids-ruimte om te spelen en veel praktische extra services voor de kinderen leveren een grote bijdrage aan Active Family Life. Van kinderbedjes tot kinderstoelen, van tekensets in het restaurant tot badjassen voor kinderen en een kindermenu, er is veel aandacht voor de jongste hotelgasten. Gezinnen die willen ontspannen in de SpaMOUNT kunnen gebruikmaken van een eigen familietextielsauna met family relax room en van de outdoor infinitypool voor het hele gezin.

www.seemount.at

Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *