Het skiseizoen is nog niet voorbij, het is pas net begonnen!

Het skiseizoen is nog niet voorbij, het is pas net begonnen!

We weten allemaal dat de winter laat is dit jaar. Het was met de kerstvakantie zoeken naar sneeuw aan de noordkant van de Alpen. Gelukkigheeft de winter zich snel hersteklt en geniet iedereen van een heerlijke wintersportvakantie tijdens de schoolvakanties. Maar de beste tijd komt nog, want in maart en april zijn de omstandigheden vaak nog heel erg goed. Daarom een tip voor dit voorjaar of de Paasvakantie.

Skiplezier tot ver in het voorjaar.

Paznauntal, aan variatie en sneeuw geen gebrek!

Het mooie langgerekte Paznauntal is geen onbekende in de Oostenrijkse Alpen. Dit in Tirol gelegen dal herbergt meerdere skigebieden die tot en met de Pasen uitstekende skimogelijkheden bieden. Aan het eind van het dal vinden we het kleinschalige Galtür wat een beetje in de schaduw ligt van het populaire Ischgl. De rustzoeker weet Galtür te waarderen en wie graag opvalt en gecharmeerd is van luxe een aanzien kiest voor het mondaine Ischgl. Maar wie slim is kiest voor See en Kappl aan het begin van het dal. Familievriendelijke skigebieden die wat betreft kwaliteit niet onder doen voor de grote namen, maar wat betreft prijs en gemoedelijkheid een streepje voor hebben. Niet voor niets kiezen families voor deze optie. En met de skibus kun je altijd nog een dagje naar de Silvretta Ski Arena.

Skifamilie in het skigebied van See.

Gevarieerde skigebiedjes

In Kappl vind je vooral rode en blauwe pistes. Het gebied is niet heel groot, maar biedt wel veel variatie. Het hoogste punt ligt op 2690 meter en dan kun je afdalen tot het dorp op 1258 meter. See heeft net als Kappl ook 40 km piste en is erg geschikt voor beginners en families die klein maar fijn weten te waarderen. Tip: ski de Lattenabfahrt vanaf het Lattenjoch over acht kilometer en bijna 1500 hoogtemeters tot het dalstation van de gondel.

Luxe en zorgeloos overnachten in Hotel SeeMount

Hotel SeeMOUNT is precies wat je je voorstelt bij een dynamische uitvalsbasis voor actieve outdoorontdekkers en natuurliefhebbers. Een skivakantie, wandel- en fietsvakantie gaat hier hand in hand met exclusieve ontspanning.

Laat je cilinair verwennen

Het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort heeft veel te bieden. De hele dag door geniet je van lekkernijen: van het uitgebreide ontbijt tot de verse SeeMount’s Light Lunch, van zoete verleidingen ’s middags en bodemloze koffie- en theekopjes tot de non-alcoholische Drinks4free tot 17 uur. ’s Avonds serveren we een heerlijk 5‑gangenmenu. Voor gezellige uurtjes in een chique ambiance zoeken genieters de ErlebBAR op: een cappuccino in de frisse berglucht, een kopje thee in de schommelstoel, wegzakken in de sofa met een glas whisky… Dat maakt je vakantiedag flexibel en betekent puur genieten op culinair gebied.

Tip voor families

Hotel SeeMOUNT weet wat gezinnen nodig hebben. Moderne gezinssuites, de Happy Kids-ruimte om te spelen en veel praktische extra services voor de kinderen leveren een grote bijdrage aan Active Family Life. Van kinderbedjes tot kinderstoelen, van tekensets in het restaurant tot badjassen voor kinderen en een kindermenu, er is veel aandacht voor de jongste hotelgasten. Gezinnen die willen ontspannen in de SpaMOUNT kunnen gebruikmaken van een eigen familietextielsauna met family relax room en van de outdoor infinitypool voor het hele gezin.

Wellness op haar best

In de SpaMOUNT zit u hoog boven de daken van See – met infinity-buitenzwembad, HotSee Tub, de hete buiten-whirlpool, een ruime saunawereld en relaxgedeeltes met een schitterend uitzicht over het berglandschap van Paznaun. Een pluspunt voor wellnessfans: het badgedeelte is dagelijks tot 22.00 uur geopend. Bij de SpaMOUNT-Night blijft de water- en saunawereld tot 23.00 uur open. Gezinnen die in het SeeMOUNT willen ontspannen, profiteren van een eigen gezinssauna waar kleding wordt gedragen, met Family Relax Room. Ook kunnen ze genieten van het infinity-buitenzwembad voor het hele gezin. Moderne gezinssuites, de Happy Kids-ruimte en veel praktische extra services, ook voor de allerkleinsten, leveren een grote bijdrage aan Active Family Life. In de SeeMOUNT Movie Room, de bioscoop van het hotel, komen de filmliefhebbers bij elkaar.

www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *