Vijf redenen voor een herfstvakantie in Kaiserwinkl

Vijf redenen voor een herfstvakantie in Kaiserwinkl

Net over de grens van Duitsland aan de rand van de Beierse Alpen in het oosten van Tirol ligt een populaire vakantieregio. De Kaiserwinkl ligt precies tussen het Kaisergebergte in het zuiden en de Chiemgauer Alpen in het noorden. Het zijn de vooralpen, de toppen van de Wilder Kaiser zijn het hoogst en landschap eromheen is heerlijk glooiend. Een vakantie in de herfst biedt tal van mogelijkheden. Wij geven 5 redenen:

1. Citylife in Kössen
De grootste stad van de regio biedt prachtige schilderijen met historische afbeeldingen, je vindt er leuke winkelstraatjes en een terrasje of goed restaurant is nooit ver weg.

2. Spetteren maar!
De rivier Tiroler Ache biedt tal van watersportmogelijkheden zoals raften, kanoën en kajakken. Wil je het liever wat rustiger aan doen, dan ga je zeilen of suppen op de Walchsee. Voor ieder wat wils en in de herfst zijn de watertemperaturen nog aangenaam.

3. Biken en hiken
De regio biedt tal van gemoedelijke fietsroutes voor het hele gezin, maar ook uitdagende mountainbike trails. En wandelaars kunnen hun hart ophalen op panoramische paden of steiler berg op met overnachtingen in berghutten.

4. Golfers opgelet!
Niet minder dan zeven golfbanen nodigen je uit om een balletje te slaan in het Alpenpanorama. Het bergdecor is ook nu weer je trouwe metgezel.

5. Fantastische accommodatie
Het Hotel Alpina****s Wellness & Spa Resort is hét uitgangspunt voor een geslaagde vakantie. Het is een wellness- en sparesort. Een fantastisch saunalandschap met eigen ladies’ sauna en gezinssauna, baden, fitnesstoestellen, schoonheidsbehandelingen, massages, een prachtige waterwereld met binnen- en buitenzwembad en nog veel meer beloven pure ontspanning.

Conclusie: Dauwfrisse alpenweiden met sappig gras, klaterende, heldere bergbeekjes, zuivere lucht en majestueuze bergtoppen openen je ogen en hart voor de mooie kanten van het leven. De herfst in de vakantieregio Tiroler Kaiserwinkl zit vol afwisseling.

www.hotel-alpina.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *