De herfst in de bergen is een droom!

De herfst in de bergen is een droom!

In het Zillertal bieden de HELDen een geweldig activiteitenprogramma..

Levensgenieters weten hoe mooi het einde van de zomer is in de bergen. Als de herfst voor de deur staat, de lucht kristalhelder is en de temperaturen aangenaam mild zijn, is het dubbel zo leuk om te bewegen in de natuur. Het Sport- und Wellnesshotel Held****s in Fügen in het Zillertal heeft een uitstekend activiteitenprogramma voor je klaar. Meedoen is het belangrijkste. Door actief te sporten laat je alles los en doe je nieuwe ervaringen op. Het grote, stijlvolle wellness- en spagedeelte biedt grenzeloze ontspanning.

Kracht en energie opdoen en de bergen beleven: de gediplomeerde activiteiten- en wellnesstrainsters van Hotel HELD staan voor je klaar. Ze nemen je mee op nordic‑walkingtochten, wandelingen, fietstochten en mountainbiketochten. Yogasessies hebben een vaste plek in de vakantieweek, evenals trainingen in de fitnessruimte (voor yoga en begeleide wandelingen wordt een vergoeding gevraagd). Week na week werken ze een gevarieerd programma uit waarin je zeker je gading vindt: krachttraining, aquagym, stretching en nog veel meer. En met pittige skigymnastiek kun je je al voorbereiden op het skiseizoen.

Op milde nazomerdagen is een duik in de biologische zwemvijver nog een waar genot. In de prachtige tuin met een oppervlakte van 3.000 m2 vind je onder andere een ligweide, ligbedden, een kruidentuin en een zonneterras, en er is WhatsApp-poolservice. Het buitenzwembad en de outdoorwhirlpool zijn heerlijk warm. Maak je hoofd leeg terwijl je het bergpanorama bewondert. Vergeet de tijd bij een goed boek, snuif de geur van hooibloemen op of laat je verwennen met een weldadige massage. Binnenzwembad, zoutwaterstoombad, sauna’s, rustruimten, schoonheids- en wellnessbehandelingen: in Hotel HELD zijn er mogelijkheden te over om de stress van je af te schudden en jezelf iets goeds te gunnen.

Net zoals hotel HELD graag dat beetje extra biedt op het gebied van actief zijn en wellness, laat ook de keuken zich van zijn ambitieuze kant zien. Chef-kok Martin creëert culinaire hoogstandjes tussen streekgebondenheid en innovatie. Lokale kwaliteitsproducten en verse kruiden uit de hoteltuin hebben voorrang in zijn potten en pannen. Hij combineert op geraffineerde wijze regionale lekkernijen uit het Zillertal met internationale fijnproeverservaringen. Als je wilt, kun je je vakantiedag beginnen met een ontbijt met sekt. Het ¾ wellness-verwenpension omvat een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunchbuffet, gebak ‘s middags en een zesgangen-avondmenu. De wijnkelder van hotel HELD is een schatkamer voor kenners en liefhebbers. Hij herbergt liefdevol geselecteerde, voornamelijk Oostenrijkse wijnen.

Voor fijnproevers!

Ontspannen dagen (tot 15.11.23)
Inbegrepen: 4 nachten inclusief alle inbegrepen services, luxe rugmassage met verwarmende zeemodderpakking, voetbad met voetmassage, vitaliteitsbad met rotsolie – prijs p.p.: vanaf 775 euro

Actief in de bergen (tot 05.11.23)
Inbegrepen: 3 nachten inclusief alle inbegrepen services, 1 dag huur van e-bike, 1 lunchpakket, gevarieerd activiteitenprogramma – prijs p.p.: vanaf 548 euro.

Golf & Spa
Inbegrepen: 4 nachten inclusief alle inbegrepen services, 2 greenfees in Golfclub Zillertal-Uderns incl. transfer naar de golfbaan, golferscocktail, luxe rugmassage – prijs p.p.: vanaf 897 euro.

www.held.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *